Brändituotteet ja liikelahjat

Briefly in english

Teejuomat

omalla etiketilläsi

 

Nämä upeat, huipputason teetilojen raaka-aineista tehdyt teesekoitukset tehdään Suomessa. Luksusteetä on 60-100 g per paketti ja se on hyvin riittoisaa!

 

Huom! Minimitilausmäärät ja hinnat näet

suoraan tämän sivun tuotekorteista.

Tältä sivulta löydät muun muassa:

Lahtelainen artesaanitee

valkaisemattomassa pahvipussissa

Ihanaa artesaaniteetä omalla etiketilläsi!

 

Pakkaus on valkaisematon, minigrip-suljettava, 3-kerroksinen pussi, mitoiltaan 130 x 225 mm. Etupuolen etiketti on 54 x 94 mm. Pakkaus on kierrätettävissä pahvi- ja kartonkijätteeseen. Etiketti painetaan nelivärisenä ja siinä voi vapaasti olla tekstiä, grafiikkaa tai vaikkapa valokuvia. Etiketin materiaalin voi toimittaa meille valmiina (mieluiten painokelpoisena vektori-PDF:nä) tai tarjoamme myös lisähinnasta suunnittelupalvelua.

Minimitilausmäärä ja

hinta painatuksella (+ alv 14%):

50 kpl: 5,80 euroa / kpl
100 kpl: 5,50 euroa / kpl

250 kpl: 5,40 euroa / kpl

500 kpl: 5,30 euroa / kpl

Teepaketin takana on ohje hyvän teen hauduttamiseen sekä lista haudukkeen sisältämistä ainesosista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Aloituskulut ja painofilmit 40 euroa / etiketti +alv 24%. Hintaan kuuluu valmis tuote, sisältäen digitaalisen vedoksen, etiketin painatuksen ja kaikki tarraukset. Tuotteen toimitusaika on 1-5 viikkoa / hieman soviteltavissa asiakkaan tarpeen mukaan. Minimi 20 kpl / maku. Makuvaihtoehdot:

Musta tee, Elegant Earl Grey

Hienostunut sitruksinen Earl Grey, musta tee. Pohjateenä kevyt, hieman makeahko kiinalainen tee. Ainekset: Musta tee, bergamotöljy. Pakkauskoko: 50 g.

Vihreä tee, Mustikka-Goji

Mustikan, granaattiomenan ja gojimarjan makuinen raikkaan marjainen teesekoitus. Ainekset: Vihreä tee, gojimarja, sitruunaruoho, granaattiomenasiemen, aromi, ruiskaunokki. Pakkauskoko: 50 g.

Musta tee, Tyrni-Veriappelsiini

Musta tee, jonka raikkaus tulee tyrnistä ja veriappelsiinista. Ainekset: Musta tee, appelsiininkuori, tyrninlehdet, tyrnirouhe, porkkanalastu, luonnollinen aromi, tyrniöljy. Pakkauskoko: 50 g.

Valkoinen ja vihreä tee: Vanilija-Toffee

Makean elegantti, korkealaatuinen teesekoitus valkoisesta ja vihreästä teestä. Teessä yhdistyvät vaniljan, jasmiinin ja mansikan maut, jotka antavat juomalle hieman toffeemaisen vivahteen. Ainekset: Vihreä tee, aromi, jasmiininkukka, roomalainen kamomilla, pakastekuivattu mansikka, valkoinen yunnan-tee. Pakkauskoko: 50 g.

Espoolainen artesaanitee

neliskulmaisessa pahvipakkauksessa

Ihanaa artesaaniteetä omalla etiketilläsi!

 

Paketti on valkoista pahvia, jossa painettuna hienoista elävyyttä tuova liukuväri, noin 7 cm x 15 cm x 4,3 cm. Valkoisen etiketin koko on 44 x 105 mm, maksimipainoala 38 x 99 mm. Etiketti painetaan nelivärisenä ja siinä voi vapaasti olla tekstiä, grafiikkaa tai vaikkapa valokuvia. Etiketin materiaalin voi toimittaa meille valmiina (mieluiten painokelpoisena vektori-PDF:nä) tai tarjoamme myös lisähinnasta suunnittelupalvelua.

Ideoita: Mukavia teehetkiä toivoo kauneushoitolan henkilökunta - Kiitos tilauksestasi, toivottaa tukku - Hyvää joulua toivottaa koodausyritys - Piristystä ja energiaa toivottaa liikunta-alan yritys. Etiketissä voi mainita teelaadun. Lisäksi paketin takana on ohje hyvän teen hauduttamiseen sekä lista haudukkeen sisältämistä ainesosista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Paketin pohjassa on parasta ennen -päiväys. Paketti on lainekuviolla painettua pahvia, noin

7 cm x 15 cm x 4,3 cm. Tee on paketin sisällä sellofaanipussissa. Makuvaihtoehdot:

Teepaketin takana on ohje hyvän teen hauduttamiseen sekä lista haudukkeen sisältämistä ainesosista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Paketin sulkijatarra valintasi mukaan joko:

• läpinäkyvä tai

• kunkin teen teemavärin mukainen

Choco&Mint, musta tee

Hintaluokka 1

Orange, vihreä tee

Hintaluokka 1

Red Berries, vihreä tee

Ginger&Lime, musta tee

Mudcake, musta tee

Hintaluokka 1

Hintaluokka 1

Hintaluokka 1

Hintaluokka 1:

Minimitilausmäärä ja

hinta painatuksella (+ alv 14%):

50 kpl: 6,18 euroa / kpl
100 kpl: 5,90 euroa / kpl

250 kpl: 5,62 euroa / kpl

500 kpl: 5,34 euroa / kpl

Hintaluokka 2:

Minimitilausmäärä ja

hinta painatuksella (+ alv 14%):

50 kpl: 7,17 euroa / kpl
100 kpl: 6,85 euroa / kpl

250 kpl: 6,52 euroa / kpl

500 kpl: 6,19 euroa / kpl

Hintaluokka 3:

Minimitilausmäärä ja

hinta painatuksella (+ alv 14%):

50 kpl: 8,95 euroa / kpl
100 kpl: 8,55 euroa / kpl

250 kpl: 8,14 euroa / kpl

500 kpl: 7,73 euroa / kpl

Aloituskulut ja painofilmit 40 euroa +alv 24%. Hintaan kuuluu valmis tuote, sisältäen digitaalisen vedoksen, etiketin painatuksen ja kaikki tarraukset. Tuotteen toimitusaika on 1-5 viikkoa / hieman soviteltavissa asiakkaan tarpeen mukaan.

Vihreä tee, Red Berries

Nuppuja sisältävä, lämpimän marjaisa tee. Ainekset: Vihreä tee, ruusunnuppuja, safflorin ja ruusun terälehdet, vadelman ja mustikan aromit. 80 g.

Musta tee, Choco&Mint

Upea makuyhdistelmä suklaata ja minttua. Ainekset: Musta tee, kaakaopavun kuoren palasia, mintunlehteä, lakritsinjuurta ja suklaan aromia. 80 g.

Musta tee, Ginger&Lime

Hurmaavan raikas tee, joka maistuu myös kylmänä. Ainekset: Musta tee, jossa inkivääriä ja limehedelmää pehmentää lakritsijuuri ja limettiöljy. 80 g.

Vihreä tee, Orange

Sopivan appelsiininen, raikas tee. Ainekset: Vihreä tee, appelsiinin palaset, appelsiinin kukat, luontainen appelsiiniöljy. 80 g.

Musta tee, Mudcake

Mutakakun makuinen, suklainen teenautinto. Ainekset: Musta tee, kaakaopavun kuorta, kaakaopapua, suklaan ja kerman aromeja. 80 g.

Musta tee, Chai

Mausteinen, intialaistyylinen tee. Ainekset: Musta tee, inkiväärin ja kanelin palasia, kaardemumman siemeniä, neilikkaa, aromeja. 80 g.

Musta tee, Kenya GFOP1 Marinyn

Miellyttävän mausteinen, ortodoksisella menetelmällä valmistettu musta tee Kilimanjaro-vuoren juurelta. Tee sisältää runsaasti valkoisia nuppuja ja kuppiväri on kauniin kuparinen. Ainekset: Musta tee. 80 g.

Kofeiiniton, Rooibos Toffee

Afrikkalaistyylinen, toffeen makuinen rooibos-juoma. Ainekset: Rooibos, kaakaopavun kuorta, toffeen palasia, krokantin palasia, aromeja. Toffee sisältää kondensoitua maitoa, sokeria, glukoosisiirappia, kirkastettua voita, sorbitoli E420, emulgointiaine E471. Krokantti sisältää sokeria, hasselpähkinää. 80 g.

Kofeiiniton, Royal Fruit

Huikean punainen, ihanan marjaisan maukas juoma. Ainekset: Hibiscusta, papaijaa, herukkaa, mustaherukkaa, seljanmarjaa, vadelmaa, mustikkaa, mansikkaa ja aromeja. 100 g.

Vihreä luomutee, Korean Jeoncha

Vihreä Senchan tyylinen, raikas luomutee, joka poimitaan kesäsadon aikaan. Lehdet höyrytetään ja pitkähköt lehdet painetaan litteiksi. Ainekset: Korealainen vihreä tee. Luomutuote. 80 g.

Designtukku.fi • asiakaspalvelu(ät)designtukku.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi!

Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostosaukea) • Avoinna arkisin kello 10-17, käynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!