Brändituotteet ja liikelahjat

Briefly in english

Tietoa meistä

Olemme osa suomalaisen Designia Oy:n tuote- ja palvelupakettia, jolla tarjoamme monipuoliset brändäysratkaisut pienille ja suurille yrityksille sekä yhdistyksille. Designia Group pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelupaketin mm. mainostoimistopalvelut, tekstiilit logolla, työvaatteet, liikelahjat, rintanapit tai vaikka auton teippausten suunnittelun.

 

Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset. Kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi kilpailuvalttimme on hyvä ja monipuolinen asiakaspalvelu. Varmistamme osaltamme ammattitaidolla työstetyt, joustavat ja tarvittaessa ripeätkin toimitukset, joissa tilaajan toiveet ovat etusijalla.

Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen, tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas! Myymme vain laadukkaita liikelahjoja, kestävillä painatuksilla. Meillä laadukas ei aina tarkoita kallista, myös kohtuuhintaiset tuotteet kestävät vuosia. Olemme kiinnostuneet valikoimassamme olevien tuotteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä: seuraamme kaikkien tuotevalmistajien sertifikaatteja mm. turvallisuuden, työolojen ja ympäristön suhteen. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

 

Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan, oli kyse sitten logon suunnittelusta tai oikean liikelahjan valinnasta.

 

> Ota meihin yhteyttä, Yhteystiedot-sivumme!

Olemme ketterä,

joustava ja ripeä

painopaikka!

300m2 kokoinen toimistomme ja esittelytilamme on Espoon Olarissa!

Varaa tapaamisaika ja tule tutustumaan! Meiltä saat osaavan graafisen suunnittelun lisäksi monipuoliset imagotuotteet, bränditavarat, rintanapit, liikelahjat, jakotavarat ja logovaatteet. Kuvasivuiltamme löydät > Kuvia toteuttamistamme liikelahjoista ja > Kuvia logovaatevalikoimastamme. Tässä muutamia kuvia toimistostamme ja esittelytilastamme:

Paitapaino Olari

Yrityksemme on korkeimman luokituksen AAA-luottoluokitettu (Bisnode Finland 2015) ja 100% suomalainen, Espoon ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja tilaajavastuu.fi / luotettava kumppani.

Designtukku.fi • asiakaspalvelu(ät)designtukku.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi!

Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostosaukea) • Avoinna arkisin kello 10-17, käynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!