Brändituotteet ja liikelahjat

Briefly in english

Tuotteisiin tutustuminen

Kilpailemme kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi hyvällä palvelulla, johon myös tuotteisiin tutustuminen näyttelytilassamme kuuluu. Tutustumiskäynti edellyttääkin, että arviohinnoittelu on hyväksytty. Tällöin tulee myös kätevästi katsottua tuotteita, jotka mahtuvat budjettiin.

 

Tutustumalla tuotteisiin luonnossa varmistut siitä, että ne ovat sopivan värisiä, mieluisaa materiaalia ja oikean kokoisia. Suosittelemme aina katsomaan näytteet ennen tilausta! Huomaathan, että jos tuotteet tilataan "sokkona", vastuu on asiakkaan. :)

 

Katso: ArviohinnoitteluTapaaminen tiloissammeTuotenäytteiden lainausNäytteiden palautus

Tuotenäytteet eivät ole myyntituotteita. Keräilemme, kirjaamme ja pakkaamme näytteet aina veloituksetta. Emme vaihda tai ota palautuksena jo painettuja, virheettömiä tuotteita. Painatus ei lähde irti, emmekä voi käyttää asiakaspainatuksilla olevia tuotteita mihinkään. Viallisten tuotteiden suhteen meillä toki on laatutakuu.

arviohinnoittelu

Arviohinnoittelu tehdään ennen tuotteisiin tutustumista

Arviohinnoittelu tehdään tuotteista, jotka nettisivujemme perusteella vaikuttavat hyviltä, mutta tarjouksen teko ei sido teitä valitsemaan juuri kyseistä tuotetta tai tilaamaan. Tuotetta voidaan siis toki muuttaa ja hinnat päivittää vielä arviohinnoittelun jälkeenkin.

 

> Tuotteiden lähtöhinnat, ilman arvonlisäveroa ja mahdollisia määräalennuksia näkyvät suoraan tuotekorteissa liikelahjat-sivuillamme.

Osassa tuotteista sivuillamme näkyvä hinta sisältää jo painatuksen tuotteeseen. Tuotteissa, jotka yleensä ostetaan ilman logopainatusta/lasermerkkausta, hinta on pelkästä tuotteesta. Teemme toki mielellämme tarjouksen näidenkin tuotteiden logomerkkauksesta.

 

Tarjouksen tuotteista, toimituksineen, saat lähettämällä meille tarjouspyynnön sähköpostitse.

> Kurkkaa ohjeet tarjouspyyntöön.

tapaaminen

Tule meille tutustumaan liikelahjoihin!

Meille voi tulla tutustumaan tällä sivustolla esiteltyihin liikelahjoihin. Jos haluat, samalla voidaan katsoa myös porukkapaita.fi -puolen tekstiilejä.

 

Varaathan tapaamisajan etukäteen ja kerrot, mistä tuotteista ja väreistä olisit erityisesti kiinnostunut. Näin toimien tiedämme varata sinulle asiakaspalvelijan ja voimme jo etukäteen ottaa esille sopivia tuotteita sekä varmistaa, että toivomianne tuotteita on sillä hetkellä meillä näytillä.

 

Sovitustapaaminen tiloissamme on noin puolen tunnin mittainen, jollei pidemmästä ajasta sovita erikseen! Meillä käy paljon asiakkaita, eivätkä kaikki asiakastapaamiset ole avoimia ja julkisia. Tämän vuoksi asiakastapaamiset usein ketjutetaan peräkkäin, ei päällekkäin.

 

> Ota meihin yhteyttä, katso Yhteystiedot-sivumme!

Tuotteisiin tutustuminen tiloissamme on ajanvarauksella!

 

Jos haluat tulla sovittamaan, muista arviohinnoittelun jälkeen varata meille käyntiaika! Näin varmistumme parhaiten siitä, että meillä on paikalla valitsemaanne tuotenäytteet ja asiakaspalvelija, mutta ei jotakuta toista asiakasta.

 

> AJANVARAUS: Katso yhteystietomme.

lainaus

Tuotenäytteiden lainaus

Jos haluatte tutustua tuotenäytteisiin toimistollanne, pakkaamme näytteet noudettavaksi/lähetettäväksi. Huomaathan, että joissakin tapauksissa näytteitä odotetaan edelliseltä asiakkaalta tai tehtaalta.

 

Tuotenäytteiden laina-aika on noin viikko.

Sovithan pidemmästä ajasta kanssamme erikseen, tuotteilla kun on usein jo seuraava asiakas jonossa odottamassa niitä.

Tuotenäytteiden lainaamista

varten tarvitsemme tiedot:

• Vastaanottajan yritys • Yrityksen osoite

• Henkilön nimi • Kännykkänumero

Näytetuotteet eivät ole myyntituotteita. Olemme ostaneet ne ainoastaan asiakkaidemme tuotevalintaa helpottaaksemme. Keräilemme, kirjaamme ja pakkaamme näytteet aina veloituksetta.

 

Postimaksut (sekä meiltä asiakkaalle että asiakkaalta meille) ovat asiakkaamme maksama kulu pakettien toimittajalle eli Postille tai ulkoiselle lähettipalvelulle. Toimitusmaksuitta pääset hakemalla ja tuomalla tuotteet meille - tai esimerkiksi käyttämällä yrityksesi omaa lähettiä.

 

Näytteiden palauduttua jälkeen puramme paketit, siistimme tuotteet ja palautamme ne ylläpitämäämme näyttelytilaamme veloituksetta. Tuotteisiin tutustumisessa siis oma työmme on asiakkaallemme ilmaista.

1. Näytteiden nouto

Näytteiden lainaus meiltä on maksutonta, jos noudatte tuotteet. Muista tilata ajoissa! :)

 

2. Näytteiden postitus

Tuotenäytteiden postitus postipakettina postiennakolla, nouto lähimmästä Postin toimipisteestä, maksaa per paketti:

Alle 2 kg: 14,30 euroa + alv (= 17,73 sis alv.)

Alle 5 kg: 15,40 euroa + alv (= 19,10 sis alv.)

Alle 10 kg: 17,10 euroa + alv (= 21,20 sis alv.)

Alle 15 kg: 18,90 euroa + alv (= 23,44 sis alv.)

Alle 35 kg: 25,90 euroa + alv (= 32,12 sis alv.)

Paketin voit noutaa lähimmän postitoimipisteesi aukioloaikoina. Tarkemmat jakelutiedot Postin sivuilta www.posti.fi.

 

Huom! Lähetämme näytepaketit aina oletusarvoisesti postiennakolla, jollei toisin sovita! Jos tilaaja on yritysasiakas, voimme laskuttaa postituksen myös tuotteiden laskutuksen yhteydessä. Kerrothan meille, jos haluat toimittavan näin! Muutoin lähetämme tuotteet normaalin protokollan mukaan eli postiennakolla.

 

Postimaksuja ei palauteta tilauksen tapahduttua. Laskutamme postituksen, vaikka tuotteisiin tutustuminen ei johtaisi tilaukseen, joudummehan sen joka tapauksessa itsekin maksamaan Postille.

 

Arvokkaampia näytepaketteja lähetettäessä tarkistamme asiakkaan luottotiedot.

 

3. Lähettitoimitus (vain yrityksille)

Pääkaupunkiseudun yritysasiakkaille lähetys onnistuu myös lähettipalvelulla. Sen hinta on 25 euroa + alv / 20 kg / suunta. Toimitus on tällöin kello 9-16 välillä ja lähetti voi myös soittaa ollessaan lähellä. Laskutamme lähettipalvelun, vaikka sovittaminen ei johtaisi tilaukseen.

palautus

Tuotenäytteiden palauttaminen designtukku.fi -palveluun

Tuotenäytteet voit palauttaa meille millä tahansa tavoin. Jos palautat postitse, Posti veloittaa sinulta paketista toimitusmaksun.

Huomaathan, että näytteiden laina-aika on noin viikko. Voimme tarvittaessa pyrkiä sopimaan kanssanne myös pidemmän sovitusajan. Palautumattomat tai rikkoutuneet näytteet laskutamme hinnastomme mukaisesti.

Tuotenäytteiden palautusosoite

Designia Oy / Designtukku.fi

+ vastuumyyjäsi nimi ja puhelinnumero!

Kuunkehrä 2 (katutaso)

02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostoskeskus)

> Katso myös yhteystietomme-sivumme.

Huomaathan,

että näytteiden

laina-aika on

noin viikko!

Tuotteet voitte:

• Tuoda meille (arkisin kello 10-17).

• Lähettää Postilla perilletoimituksena tai lähimpään Postin pisteeseen (R-Kioski Kuitinmäki, Kuunkehrä 4)

• Lähettää Matkahuollolla perilletoimituksena tai Lähipakettina lähimpään Matkahuollon pisteeseen (R-Kioski Kuitinmäki, Kuunkehrä 4)

• Huom! Meille ei voi lähettää tavaraa Bussipakettina MH-asiamies Espoo Hannuksenpeltoon. Emme nouda paketteja veloituksetta niin kaukaa. Matkahuollon toimituksissa valitse "Lähipaketti", ei "Bussipaketti".

Designtukku.fi • asiakaspalvelu(ät)designtukku.fi • Laitathan painettavan kuvan tarjouspyyntösi liitteeksi!

Kuunkehrä 2, 02210 Espoo (Olari, Kuitinmäen ostosaukea) • Avoinna arkisin kello 10-17, käynnit vain ajanvarauksella.

Monipuoliset ratkaisut

brändäystarpeisiisi!